Christine og Henrik Engelbrekt Refshauge

er Gospel For Alles energiske instruktørpar.

Christine Engelbrekt Refshauge

 

Christine Engelbrekt Refshauge- er uddannet ergoterapeut og efter fem år som musiklærer på Rinkenæs Efterskole, hvor hun opstartede MusicClass, er hun i dag musiklærer på Brændkjærskolen i Kolding. Hun har sunget og spillet alle typer fløjteinstrumenter, styrer klaveret medens Henrik instruerer, og har ledt kor siden hun var 15 år. 

Passionen for gospelmusik startede med TenSing og siden i Lusangi Gospel Choir. I dag er hun med i The Gospellers og 4GVN Gospel Friends, og er (bonus-)mor til en hel Von Trap-familie af 8 musikalske børn. 

Henrik Engelbrekt Refshauge pas.jpg
Henrik Engelbrekt Refshauge

 

Henriks lidenskaben for musik startede i en tidlig alder. De startede med at spille fløjte og klaver, da de kunne nå. Allerede som 15-årige var de begge ledere for voksen- og ungdomskor og store korstævner.Henrik er uddannet præst, journalist, organist og kirkesanger og SCRUM-master, og kombinerer derfor- Kommunikation- Samarbejde- Musikalitet/kunst- Det sjælelige/åndelige- Ledelse- til en oplevelse, der kan tilpasses jeres/dit behov for at træde et skridt ud over nogle grænser, der åbner op for noget nyt. Til dagligt er han generalsekretær i Mission Afrika. 

Gospelparret

 

De er til dagligt dirigenter for 4gvn Gospel Friends og The Gospellers, initiativtagere til Kolding Gospel Festival og faste instruktører lige siden starten. Du er ikke i tvivl om, at de brænder for gospelmusikken.De har begge undervist unge mennesker i en masse klaver og sang i deres hverdag, samt har stået for et utal af små og store gospelworkshops rundt i landet – både sammen og hver for sig. De stod også i spidsen for Lusangi på korets USA-turnéen i 2007, og har arbejdet sammen med gospelkunstnere i ind- og udland.De har adskillige gange oplevet, at medarbejdere, frivillige, ledere, jobsøgere osv. fik et langt mere åbent forhold til hinanden efter en af hans workshops.Så glæd dig til at blive ledt af to humoristiske, erfarne, begejstrende og knalddygtige instruktører. De kommer både hver for sig og sammen.