Muligheder for brug af gospelsang og dans/koreografi

  • Har du en gruppe, der har brug for en livsbekræftende, inspirerende og begejstrende oplevelse

  • Har I brug for at mærke, at I kan noget I aldrig havde troet muligt

  • Har dine medarbejdere svært ved at samarbejde og gå ind i teamworks

- så ring og få en uforpligtende snak om, hvordan et besøg af Christine og Henrik Engelbrekt Refshauge kan give livsglæde, begejstring privat, din forening, kirke eller i dit firma.

 

Gospelmusik er mange forskellige stilarter fra forskellige steder i verden. Derfor er der rige muligheder for at lave et alsidigt program for alt fra 30 minutter til længere forløb uden at folk begynder at kede sig. 

Her er forslag til hvilke sammenhænge du kan anvende GospelForAlle, men måske her du en endnu sjovere idé.

Oplev dine konfirmander synge troen ud for fuld hammer som du og de slet ikke troede muligt!

Hvorfor hyre dyre eventburauer og tager på stroppeture i skov og på hav når du kan ryste din gruppe sammen på en både billigere, kortere og lige så sjov måde?

Vi har masser af erfaringer fra smågrupper til stadions, privat, små og store firmaer, læger, pakkefirmaer, terapeuter, borgmestre, skoleledere, spejdere, børnelejre, plejecentre, efterskoler, kirker, direktører, edb-folk, kvindeklubber, private fester mmm. Kom med din idé.

Vi leder flere gospelkor, som kommer og giver koncerter.

Gospel er også velegnet til flash mob, hvor en gruppe af mennesker pludselig forsamles på et offentligt sted, og fælles udfører en usædvanlig og ofte morsom handling, hvorefter de spredes igen.