Konfirmandgospel

Dette tilbud er lukket ned efter 10 fantastiske år med tusindvis af skønne unge mennesker.

Gospel er et relevant og godt tilbud til dine konfirmander.

Vi ved det er en stor udfordring at række evangeliet til konfirmanderne på en måde, som de husker ... måske resten af deres liv, samtidigt med at de rent faktisk får fortalt evangelit.

Underholdning er nemt nok, men sammen med teori om kristendom? Vi har erfaret, at der kan bygges bro mellem teologi og "underholdning"/leg.

GOSPEL FOR ALLE har leget og sunget troen og evangeliet ind i de unges liv. De sidste 10 år har vi lavet gospel med rigtigt mange konfirmander fra Aalborg til Esbjerg, Århus og Vojens.

Form

Vi oplever, at det fungerer bedst med en hel konfirmanddag, som typisk sluttes af med en koncert om aftenen for forældre, venner og familie. Men hvis I har andre idéer, eller mindre tid til rådighed, så kontakt os. Når vi starter, sidder konfirmanderne (specielt drengene) stive som istapper og ved ikke rigtigt, hvad de skal tænke og gøre. Men ved afslutningskoncerten er de slet ikke til at kende igen.

 

Har du fået blod på tanden til at få livsglæde og begejstring i jeres kirke, så hjælper vi gerne med kontakt til dygtige instruktører, da vi ikke længere selv laver konfirmandgospelworkshops.

Her er lidt referencer: 

Konfirmanderne taler stadig om ”Henrik” – og alle ved, at det drejer sig om den dirigent, som stod for deres gospelworkshop. De var godt trætte af at skulle bruge en lørdag på det her arrangement, men det endte med, at de slet ikke ville hjem igen. Det er nok højdepunktet og det, de husker bedst, fra deres konfirmationsforberedelse. Som præst var det dejligt at se unge mennesker synge ”I love Jesus” helt naturligt og så endda med begejstring.Henrik skal også stå for vores arrangement næste år.

(Lone Marie Lundsgaard – sognepræst, Vojens/Jegerup kirker)

 

Kan drenge synge gospel?

Ja, det kan de, når man har en dirigent, der sætter gang i en fest, og har blik for hvem de unge mennesker er. Vi oplevede Christine og Henrik Engelbrekt Refshauge som tovholdere en hel fredag om gospel for vores godt 90 konfirmander. Søndagen efter sang konfirmanderne ved gudstjenesten. Det blev fantastisk gudstjeneste, og flere bemærkede, at det var så godt at se, at drengene sang lige så meget med som pigerne, hvis ikke mere. Sådan en dag skal man bare lave med sine konfirmander i forløbet. Varm anbefaling.

(Iben M. Davids, sognepræst, Brændkjærkirken, Kolding)

 

Mange tak for sidst – hvor var det bare et super arrangement med vore konfirmander, som jeg har fået mange positive reaktioner på. Også fra forældre, som nød koncerten meget. Dejligt med så stor professionalisme – på den gode måde. Jeg har fra en kollega hørt om et lignende arrangement, hvor der slet ikke var styr på konfirmanderne – så det her var jo en fornøjelse.

Ingelise Vejen Barnkob - sognepræst, Viby kirke, Århus